• 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.
Mi az a Kredit?

A kredit egyenleged feltöltheted SMS-sel, bankkártyával vagy egyéb módokon. A krediteket a VIP adások alkalmával tudod felhasználni perc alapú elszámolásban.

Hogyan tölthetem fel kredit egyenlegem?

Kredit egyenleged a lap alján található villámkredit panel segítségével vagy a Kredit menüpont segítségével tudod feltölteni.

Villámkredit, egyenleg védelem

Egyenleged legegyszerűbb és leggyorsabb feltöltéséhez használd a villámkredit funkciót. Egy gombnyomással kiválaszthatod a feltöltendő összeget majd jóváhagyhatod a tranzakciót. A villámkredit funkció használatához kártyád adatainak tárolására van szükség. A kártya adatait a camzero.com nem tárolja, azokat a SecurionPay biztonságos bankkártya elfogadó a bankbiztonsági szabályok szerint kezeli. A camzero.com üzemeltetői, tartalomszolgáltatói, viszonteladói és egyéb partnerei a kártya adatokhoz nem fér hozzá. A SecurionPay által eltárolt kártya adatok törlését bármikor kérheted a beállítások menüben, a villámkredit funkció kikapcsolásával.

Az egyenleg védelem automatikus kredit vásárlást jelent: amennyiben egyenleged 500 kredit alá csökken, a SecurionPay az általad utoljára vásárolt kredit töltésnek megfelelő összeggel terheli bankkártyádat és az egyenleged azonnal feltöltésre kerül. Az egyenleg védelem funkció kikapcsolását és a SecurionPay által eltárolt kártya adatok törlését bármikor kérheted a beállítások menüben, az egyenleg védelem funkció kikapcsolásával.

Nem találod a választ kérdésedre?
Ügyfélszolgálatunk segít!

Payment with credit card

PAYMENT WITH CREDIT CARD

Credit purchases by credit card through Verotel's online payment system.

Selected package: credit

Total amount: