• 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.
Ce este creditul?

Creditul este de fapt valuta utilizată pe acest site. Puteţi cumpăra credite cu ajutorul cardului bancar sau alte metode de plată. Puteţi cheltui creditele dvs. pe show-uri VIP într-un sistem de plată pe minut.

Cum pot să încarc contul meu cu credit?

Puteţi cumpăra credite uşor pe pagina Credit de pe camzero.com. Puteţi debita soldul de credite prin mai multe metode de plată, inclusiv plata cu cardul bancar. Alegeţi pur şi simplu metoda dorită şi suma pe pagina Credit. Puteţi reîncărca soldul dvs. şi mai rapid cu ajutorul funcţiei Quickbuy.

Ce este funcţia Quickbuy?

Cu ajutorul acestei funcţii puteţi reîncărca soldul de credite cel mai rapid şi uşor. Zona Quickbuy este afişată pe fiecare pagină a acestui site dacă sunteţi logat. Puteţi s-o găsiţi sub meniul principal în partea de sus a fiecărei pagini. Pe pagina Contul meu puteţi seta metoda preferată de plată.

Există taxe repetate?

Nu există taxe repetate. Pentru fiecare dată când reîncărcaţi soldul dvs. de credite acesta este o taxă de o singură dată.

Ce este Cam2Cam?

Cu ajutorul acestei funcţii puteţi arăta imaginea furnizată de camera dvs. web animatorului care se află în sesiunea VIP cu dvs. Nimeni nu va vedea imaginea dvs. în afară de modelul dorit. Microfonul dvs. nu este utilizat de funcţia Cam2Cam, astfel animatorul nu vă va putea auzi dar vă va putea urmări pe ecran.

Nu aţi găsit răspuns la întrebarea dvs.?
Vă rugăm să contactaţi echipa noastră de suport.

Payment with credit card

PAYMENT WITH CREDIT CARD

Credit purchases by credit card through Verotel's online payment system.

Selected package: credit

Total amount: