Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Missy Jiggler

Magyar Deutsch
Rating:
Last show: today
Quality shows since 1st April, 2017

Szenvedélyben nincs hazugság

Attributes

Age: 23
Hair color: Brown
Sign: Cancer
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Not smoking
Height: 5'5" / 166 cm
Favourite position: Doggie style
BodyArt: Piercing
Eye color: Blue eyes

Introduction

                                      💎LOVENSE/Lush/Nora AKTÍV 💎

 

🗓ÓRARENDEM: Mindennap!

Akár alakíthatod te is ! Írj kedves kis privát üzenetet és egyeztessünk együtt időpontot. 😚

📝 🍒ÜZENETEKRE VÁLASZOK:

Adrian06: Szio, semmi gond(: Intezd csak a dolgaid.Jelentkezz majd oksii. puszi vigyazz magadra.

 

Shefali: Szio, hat igen mindig kikeruljuk sajnos. Ird meg hogy te mikor leszel. Delelott is vagyok , de jo az este is.😘 jol vagyok egyebkent(: Es te? Miujsag? 

 

darkone66: Szioo, en is varom , izgatottan!(: oksii az szupi 20 az nekem is 😘

 

Nightwish: Mosst ertem haza edzesbol Volt m ais tegnap is 2-2 ora. Most melo, aztan majd ebed, és körmös (: este majd  leszek. mikor nezel fel?Puszi neked milyen a napod?

 

Ferie82: : joreggelt..🤪hmmmmm oke..gondolkoozm!(: de jo volt qaz este.. nem mondhatod..... lattam.

 

👆🏽💎Ingyenes chat: Csak rezgésért, illetve aktivitásért fogok oda fáradni a tánc rúdhoz.Ingyen kéregetésekből tele a padlás!(: Adok kapok játék működik.Sokan kihasználjátok a jófejséget és a kedvességet, de ez csak ideig óráig működik.Sajnálom.Tiltani fogom azt a személyt aki nem szólal meg és huzamosabb ideig bennt tartozkodik. 

 

VIP (Csoportos , több személyes ) show: 

- Lovense Nora /Lush okosvibratorokkal való fincsi élvezetek , öltözködés vaditóbbnál vaditóbb szettekben. Sztriptíz simán, táncrúdnál , átlátszó széken ahogyan csak szeretnéd.Harisnyák, combfixek nagyobb választéka, fincsi cérna bugyik, csipke tanga, kis francia alsó neműk, magassarkú kollekció. Van lehetőség test olajozásra, tejszínhabozásra is. Egyéb eszközök ,szőrbilincs, dildók. Természetesen van arc, hang és zoom is.

 

 Privát show:

Minden ugyanaz mint a Vip showban, emellett szemelyesebb beszélgetésekre is nyitott vagyok,romantikusabb hangulat vár Titeket ! Én is hallhatlak, kettesben vagyunk, igy sokkal élvezhetőbb az eltöltött idő ami alatt csak rád koncetrálhatok!

🚫AMI NINCS:

Anális játékok,alázás, cici, punci villantása,  személyes adatok megadása Tiltott mindkét fél részéről.

1-2 perces vipezők kiméljenek, és a parancsolgatós stilust sem dijazom! Tiltani fogom azt a személyt is, aki utasítgat, neveletlen és arrogáns!

 

 Bemutatkozás:🔮💎

Az vagyok,aki mindig figyel Rád,akivel bármit megoszthatsz,és aki addig nyughatatlan még nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát. Az vagyok akit soha nem fogsz megérteni igazán, ilyen vagyok,mert én tudom ,hogy egy nap sem jön vissza az életből ,hogy újraélhesd...