Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

MoonShine

Magyar Deutsch English
Rating:
Last show: today
Quality shows since 24th April, 2017

Izgalom élesítve

Attributes

Age: 35
Hair color: Brown
Sign: Scorpio
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Not smoking
Height: 5'8" / 172 cm
Favourite position: Doggie style
BodyArt: None
Eye color: Brown eyes

Introduction

Órarendem:hétköznap délelőtt, valamint este 8 óra után vagyok elérhető kb hajnal 1-ig.De ha ráérek és szerencséd van délután és kora este is  rámbukkanhatsz általában:)

Vip és privát időpontegyeztetésre is van lehetőséged. Abban az esetben írj üzit mikor jo neked és ha időm engedi megpróbálok eleget tenni kérésednek.

Minden héten egyszer MoonShine Pleasure Show vipen!!! Gyertek minél többen imádom ha egyszerre több férfi nézi ahogy átadom magam az élvezetnek! Ettöl jobban beindul a fantáziám:) RÉSZLETEK HAMAROSAN!!!!!

SOKAK KÉRÉSÉRE- NEMSOKÁRA REZEGTEHETTEK IS:)
Bemutatkozás: Szeretem a szép,  szexi fehérneműket. Szívesen hordom is őket. Ha gondolod megtekinthetsz bennük! Kedvelem a szerepjátékokat(nem extrém), ha van kedved játszadozhatunk! Fél perces viphuszárok kíméljenek!!! 

Ami vipben van: sztriptíz, szopi,vibrizés különbözö méretekkel, popo , domina szerepjátékok.

Ha csak beszélgetni van kedved abban is szívesen állok rendelkezésedre:)

Ami vipben nincs: 

-személyes találkozás, "élőzés"

-elérhetöségek( Tiéd sem érdekel és én sem adok ki semmit)

-kapcsolatfelvétel(Nem ismerkedem senkivel)

Tényleg nem ezért vagyok itt,hogy partnert keressek magamnak, meg különben is tilos ez, ugyhogy kérlek ne fárasszatok ezzel!

Ami feldob: Ha Úriember vagy , akiből még nem halt ki a tisztelet egy Nő iránt. Ha figyelmes vagy és a kedvemben jársz. Az intelligencia szexi:)

Ami lehangol: A csúnya beszéd, erőszakosság, ha a magánéletemről faggatnak, illetve ha nem tartod be amit kérek tőled!!

Aki nem megfelelelően viselkedik ( sérteget engem vagy a vendégeket,zaklat, fáraszt , nem tisztel) az automatikusan tiltásra kerül!